Group


Games


Beauty


Show

Catering

 
 

 
 

VENDÉGLÁTÁS

Partner cégünk a Dreams Catering, 1999 óta nyújt teljes körű szolgáltatásokat a beltéri és szabadtéri vendéglátás területén szerte az országban.

Szolgáltatásaink saját kapacitásunkra épülnek: éttermünk és termelőkonyhánk vendéglátóipari eszközparkja, lelkes szakembergárdánk munkájával kiegészülve teszi lehetővé a legkülönfélébb események vendéglátó szolgáltatásának biztosítását a kis létszámú üzleti ebédektől a több ezer fős szabadtéri rendezvényekig.

Célunk, hogy megbízható és jó minőségű szolgáltatásainkkal kedvező árakon, szakszerű és figyelmes kiszolgálással az Önök elismert partnerei legyünk; megszépítsük az Önök asztalát és kivívjuk vendégei elismerését.

Ugyanis a jó minőségű szolgáltatások nyújtásával, kedvező árakon, szakszerű, kulturált és figyelmes kiszolgálással mindenkor, mindenkinek elismert partnerei legyünk a színvonalas vendégül látásban.

Szeretnénk a mai magyar autentikus konyhát a polgári értékrend irányába elmozdítani, természetesen a hagyományos ízeket, értékeket megőrizve a mai magyar technológia bevonásával valami újat létrehozva, felejthetetlen élményt nyújtva!.

Itthon már bizonyítottunk, szeretnénk megismertetni az igazi Magyar ízeket és vendégszeretetet Önökkel is.
Törekvéseink közé tartozik a gyors, pontos és megbízható szolgáltatás, nálunk már az adott szó is szerződésnek számít.

Az Ön által elképzelt eseményhez, rendezvényhez leginkább megfelelő vendéglátó szolgáltatások kiválasztásában segítséget nyújtunk, figyelembe véve az Önök igényeit, az esemény jellegét, a vendégek összetételét, létszámát, a helyszín adottságait, a rendelkezésre álló keretösszeget és egyéb szempontokat.


Mást szeretne? Egyedi igények esetén is forduljon hozzánk bizalommal! A több évtized alatt gyűjtött tapasztalataink és kapcsolataink segítségével minden Önök által elképzelt speciális igényt, kívánságot meg tudunk valósítani.