Group


Games


Beauty


Show

Rendezvények

 
 

 
 

Rendezvények, amelyeket szervezhetünk

Családi nap / Céges esték

Családi nap / Céges esték

Unja már a klasszikus családi napokat? Meg szeretné lepni kollegáit egy különleges nappal? Unja már, hogy minden rendezvényszervező cég ugyanazokat a programelemeket kínálja (légvár, arcfestés, kézműveskedés, felfújható játékok, kürtöskalács, fagyi stb.)?
Szeretné közelebb hozni a cégét a munkatársak családjához? Egy emlékezetes napot szeretne mindenki számára?
Mi egy különleges programcsomagot kínálunk dolgozóinak, amelyben minden korosztály megtalálja örömeit, kikapcsolódását. Programjainkat nagyfokú kreativitás, modernitás, rugalmasság jellemzi, amelyek a mai kor követelményeinek már megfelelnek és mindezt egy ínyenc cateringgel fűszerezzük. Több remek ajánlat közül Önnek csak választani kell, bízza ránk a helyszínt, a cateringet és a programok szervezését.
Keresse kollegáinkat, elérhetőségeinken és egy felejthetetlen élményben lesz részük!


Sport nap / Sport délután/ Sport esték

Munkatársainak szüksége van a rendszeres sportolásra, mindez pozitív hatással van a munkahelyi teljesítményre. Mindezek mellett pozitív személyiségformáló hatása is van, például az erkölcsi-akarati tulajdonságok és az önismeret fejlődése. Fontos, hogy a testmozgás kiváló stresszoldó és segíti az érzelmi egyensúly kialakulását is. Csapatépítő jelleggel összehozza a kollegákat, mind a sportolás, mind a versengés mind a közös szurkolás. Szervezzen kollegáinak és családtagjainak sportnapot, délutánt vagy akár egy estét, kérje komplex ajánlatunkat. Csapatunk figyel a legújabb sportolási trendekre, mind korosztályok és mind nemek szerint kínáljuk, az egyéni vagy társas, csapatos sportolás változatos formáit. A sportprogramokat rugalmasan, minden igényt kielégítően szervezzük és bonyolítjuk le Önöknek. Keresse kollegáinkat, elérhetőségeinken.

Sport nap / Sport délután / Sport esték

Céges évfordulók / Évzáró rendezvények

Céges évfordulók / Évzáró rendezvények

Minden cég életében eljönnek a jeles évfordulók, céges születésnapok (5,10, 20 év) vagy éppen minden év lezárása is lehet egy jeles alkalom. Ezen évfordulókat ünnepelje együtt a munkatársaival, volt dolgozóival, partnereivel, akik munkájukkal segítették a céget a fejlődésben, növekedésben. Itt együtt lehet ünnepelni és értékelni, megköszönni egy sikeresen lezárt évet, vagy időszakot, elismerni azon kollegákat, akik a legtöbbet tettek a siker érdekében. Cégünk vállalja az ünnep teljes körű szervezését, lebonyolítását a helyszín kiválasztástól az étkezésig, hogy Önnek semmire ne legyen gondja, csak önfeledten ünnepelhessen. Keresse kollegáinkat elérhetőségeinken.


Partnertalálkozók

Szeretne a legjobb színben feltűnni partnerei előtt? Szeretné bemutatni cégét, szolgáltatásait, új termékeit, egy közvetlenebb, oldottabb légkörben? Bízza ránk, mi kialakítjuk ezt a légkört, egy baráti találkozót szervezünk Önök és partnereik részére. Bármi is legyen az Ön partnertalálkozójának célja, bízza ránk a programokat, a cateringet és a szervezést. Egy különleges és egy emlékezetes alkalmat kínálunk, amivel megerősítheti, kiépítheti a bizalmat partnereiben cége felé. Keresse kollegáinkat, elérhetőségeinken.

Partnertalálkozók

Céges Karácsony / Céges Mikulás/ Halloween

Céges Karácsony / Céges Mikulás/ Halloween

Mi tesz feledhetetlenné egy céges rendezvényt? Nem könnyű mindenkinek a kedvére tenni, de némi tapasztalattal és kreativitással nem lehetetlen. Sok tényezőtől függ a siker: helyszín, programok, fellépők, catering, de a legfontosabb a jó hangulat. Számos szervező kínál „jobbnál-jobb” buli ötleteket. Sajnos, az így kapott buli ötletek általában nem hozzák meg a várva várt sikert, mert ezek mellé egy profi rendezvényszervező csapat is kell. A nívós színvonalú programoktól, az egyszerűbb és az egészen extrém kívánalmak is, az igényektől függően. A tökéletes rendezvény receptje alapjaiban megegyezik. Kreatív csapatunk több száz céges karácsonyt, céges mikulást és évzáró party-t szervezett, mely garancia lehet a sikerre.


Díszétkezés

A díszétkezés egy protokolláris rendezvénytípus, amely lehet ebéd, de jellemzőbb a vacsora (gálavacsora). Nagyon elegáns, azonban kötöttebb, mint az állófogadás. A vendégek általában 8-12 fős körasztaloknál foglalnak helyet gyakran meghatározott ültetési rend szerint. Az asztalokon az alkalomhoz illő terítést virágdísz, ültetőkártya és menükártya egészíti ki. A menüsor felszolgálása történhet ún. „tükörben”, amikor a felszolgálók egyszerre egymással szemben dolgoznak. Az igényesen tálalt fogások mellé illő minőségi borokkal tesszük teljessé a gasztronómiai élményt. Az ételsor szervírozását megszakíthatják pohárköszöntők, beszédek illetve a vendégek szórakoztatására szervezett rövidebb műsorok. A helyszín kiválasztásánál is fontos szempont a helyiség mérete mellett, hogy alkalomhoz méltó legyen.

Díszétkezés

Díszétkezés

Roadshow, Termékbemutatók

Egy-egy roadshow, termékbemutató, remek alkalom, amikor a vállalat új termékeit bemutathatja a viszonteladóknak, partnereknek, vagy akár a nagyobb közönségnek. A szervezés keretében csapatunk biztosítja a megfelelő helyszínt, a program teljes körű lebonyolítását, dekoratív személyzettel, rendezvény technikával, dekorációval, reklám eszközökkel, rövid színvonalas interaktív programokkal, valamint biztosítjuk a helyszíni promóciót is. Termékbemutató, roadshow szervezésének igénye esetén keresse kollegáinkat, elérhetőségeinken.


Csapatépítés

Lásd részletes ajánlatainkat a CSAPATÉPÍTÉS oldalunkon.

Tematikus rendezvények

Lásd részletes ajánlatainkat a CATERING oldalunkon.

Tréningek

Lásd részletes ajánlatainkat a TRÉNINGEK oldalunkon.