Group


Games


Beauty


Show

Képzések, tréningek

 
 

 
 

Többféle képzési lehetőséget is ajánlunk

Egy vállalat mit sem ér a motivált és fejlődőképes munkatársak nélkül. A cég sikeressége ezen is múlik, ezért célszerű folyamatosan tréningezi az alkalmazottakat, amihez a Dreams & Events csapata számos tréninget kínál.

Képzéseink

Vezetőképzés

Vezetői tréningjeink célja, hogy a résztvevők olyan vezetői ismereteket és készségeket sajátítsanak el, amelyeknek alkalmazásával a csapatuk és a szervezetük teljesítményét is javítani tudják.

Kinek ajánljuk vezetői programjainkat?
– Újonnan kinevezett vezetőknek.
– Akik már rendelkeznek vezetői gyakorlattal, de szeretnék frissíteni az ismereteiket és eszköztárukat.


Kommunikáció/konfliktuskezelés

Nem tudunk minden helyzetre felkészülni, bármikor és bármilyen témában lehetnek érdekellentétek és félreértések. A konfliktust senki nem szereti, de muszáj kezelni, mert a hatékonyság rovására mehet. Nincs azonos recept a főnökre vagy a beosztottra, minden helyzet egyedi, ezért az a legjobb megoldás, ha nem egy másik helyzetben bevált stratégiát alkalmazunk, hanem alkalmazkodunk a helyzethez és ennek megfelelően próbáljuk megoldani a konfliktust.

A tréningen alkalmazott módszerek emelik a résztvevők önismeretét, segítenek jobban alkalmazkodni a megváltozott és kiélezett helyzethez.

A tréningen résztvevők tudatosan megismerik a saját konfliktuskezelési stílusukat. A tréner segít elemezni a különböző technikák lehetséges előnyeit és hátrányait. A cél az, hogy a résztvevők képesek legyenek az adott szituációban tudatosan mérlegelni és választani a lehetséges stílusok közül és lehetőség szerint törekedjenek a konszenzusos megoldásokra.

A tréning hatására a résztvevők képessé válnak a helyzetek semleges értékelésére és tudatosabbak lesznek az adott helyzethez legmegfelelőbb konfliktusmegoldó stratégia kiválasztásában. Megtanulnak a másik fejével is gondolkodni és mindenki számára kielégítő, konszenzusos döntésre jutni.


Értékesítési tréning

Az értékesítő legfontosabb eszköze saját maga, ezért a lehető legfontosabb, hogy ő otthonosabban érezze magát a szerepében és ki tudja hozni magából a maximumot. Az értékesítési tréningen a coaching eszközeivel ennek az optimális állapotnak az elérését is megtanulják a résztvevők.


Stresszkezelés

Stresszkezelés tréningünk célja olyan technikák bemutatása és gyakorlati alkalmazása, melyek segítségével jelentősen csökkenteni tudjuk a stresszt. A résztvevők egy teszt segítségével részletes stressz-térképet készítenek saját stressz-mintázataikról és az elemzés során összekapcsolják személyes hatékonyságukat és munkavégző képességüket a stressz-tapasztalatokkal.